Kategorie
kto Test I. on 20 Jan 2023 :
kto Agnieszka P. on 24 Feb 2021 :
kto Iwona M. on 21 Feb 2021 :
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Zarówno wytworne dania, jak i słodkie desery czasem wymagają intensywnie smakującego dodatku, który wzmocni ich charakter. W tej roli często stosuje się owoce, orzechy lub przyprawy, jednak nie dadzą one tak spektakularnego dla podniebienia efektu, jak wyjątkowe Balsamico, dostępne na stronie sklepu internetowego Amus. Najwyższa jakość starannie wyselekcjonowanych składników oraz dokładnie przemyślany i przeprowadzony proces wytworzenia Balsamico sprawia, że produkt nadaje potrawom wykwintności i wytwornej subtelności.
W ofercie Amus znaleźć można Balsamico o różnym charakterze, od słodkich, aż po wyraźnie pikantne. Balsamico z chili stosowane może być do kuchni orientalnej, hiszpańskiej czy meksykańskiej, gdzie połączone z mięsem mielonym, cebulą i papryczkami stworzy niezwykle pikantne dania. Czosnkowe Balsamico stworzy perfekcyjną kompozycję z krewetkami i innymi owocami morza, natomiast wiśniowe i waniliowe daje wiele możliwości, ponieważ idealnie pasują zarówno dl sałatek warzywnych i owocowych, jak i do wytrawnych dań mięsnych, które przełamuje lekką i delikatną słodyczą. Na stronie sklepu dostępny jest szeroki wybór Balsamico o najwyższej jakości.
Kategorie