Kategorie
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Jest zrobione z najlepszych gatunków winogron takich jak Lambrusco i Trebbiano z regionu Modeny we Włoszech. Sok z winogron jest odparowywany by później trafić do dębowych i wiśniowych beczek aby dalej po odpowiednim czasie został zmieszany z najwyższej jakości wiekowym octem balsamicznym by dać ten sensacyjny smak Balsamico.
Kategorie